Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marcipán cukrászdák képes leírás - Marcipán.tlap.hu
részletek »

Marcipán cukrászdák - Marcipán.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: marcipan.tlap.hu » Marcipán cukrászdák
Keresés
Találatok száma - 14 db
Aranyalma Cukrászda

Aranyalma Cukrászda

A Szamos Marcipán - Aranyalma cukrászda 2003 óta fogadja vendégeit. Minden ünnepre és alkalomra készítünk tortákat, süteményeket, rendezvényekre és esküvőkre kiszállítást is vállalunk. Exkluzív megrendeléseket is felveszünk, amelyeknek csak az Ön képzelete szab határokat! Továbbra is várjuk kedves vendégeinket és megrendelőinket!

Cukrászda - Hódmezővásárhely

Cukrászda - Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely, Budapesttől dél-keleti irányba elhelyezkedő Szegedtől 25km-re fekszik. Az 50.000 lakosú város nevezetes színfoltja a Marcipán Cukrászda, mely kellemes környezetben, udvarias kiszolgálással várja télen-nyáron vendégeit a hét minden napján. Esküvőkre, lakodalmakra, születés- és névnapokra rendszeres szállító a Marcipán Cukrászda, hiszen nincs olyan torta igény, amit ne tudnának elkészíteni.

Cukrászda Dunaföldvár

Cukrászda Dunaföldvár

Nagy László vagyok, a Percipán Cukrász Kft. ügyvezetője, a dunaföldvári Marcipán Cukrászda tulajdonosa. Első üzletemet Dunaföldvár főterén nyitottam meg 1990-ben, majd Dunaújvárosban és Rácalmáson is nyitottam egy-egy cukrászdát. A Percipán Cukrász Kft. egy olyan termelő és értékesítő cég, melynek fő profilja közé tartozik az édesipari termékek - ezen belül sütemények, fagylaltok, torták, desszertek, aprósütemények - készítése, cukrászdáinkban történő értékesítése, illetve a viszonteladók kiszolgálása. Az elmúlt években sikerült mind szélesebb körben megismertetni és elfogadtatni termékeinket. Új ízeket honosítottunk meg: az extra gyümölcstortát, házi krémest, málnás rizstortát nálunk kóstolhatták meg először.

Cukrászda-Kávézó

Cukrászda-Kávézó

A Marcipán kávézót nagyon szép, igényes anyagokból harmonikusan alakították ki, színeit ízlésesen válogatták össze. Emeleti kávéház, ami nem szerencsés, azonban az asztalok, székek, a díszítőelemek terén, a hang és fényjátékban olyan megoldásokat alkalmaztak, amikkel elérik, hogy az ember úgy érezze: igazi kávéházi közegben tartózkodik.

Cziniel Cukrászda és Kávéház

Cziniel Cukrászda és Kávéház

Cukrászdánk Budapest egyik legjobban fejlődő és nagy múlttal rendelkező részén, a Római parton található. A környéken lakó és itt pihenő emberek körében hamar ismertté és kedveltté vált a Cziniel cukrászda és kávéház. Családias hangulattal és házi jellegű süteményekkel várjuk vendégeinket a hét minden napján ... Kezdetnek elmesélhetjük, miként kezdődött a történetünk: 2002-ben ezen a környéken sétáltunk, mivelhogy itt lakunk a Római parton, és feleségem, aki várandós volt a harmadik kislányunkkal, megkívánt egy jó somlói galuskát. Csakhogy errefelé sehol sem lehetett ilyesmi finomsághoz jutni. Akkor ezt mondtuk: Csináljunk itt egy cukrászdát. Már másnap elmentem ingatlant keresni, és kiderült, hogy ez az épület eladó. Egy lerobbant régi épület volt, kocsmával és egy kis bolttal. Megvettem, megterveztük, és a tervek alapján elkezdtük kialakítani a cukrászdát ...

Gara Cukrászda

Gara Cukrászda

Az édes élethez egy jó sütemény is dukál. Önnek melyik a kedvence? Netán egy krémes, vagy inkább egy gyümölcsös édességtől csábul el? Cukrászdánkban megtalálhatja a kedvencét, vagy akár különlegességeket is kóstolhat. A megújult honlapon pedig mindebből ízelítőt adunk.

Gerbeaud Budapest

Gerbeaud Budapest

A legendás Gerbeaud Budapest szívében, a Vörösmarty téren, méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái és kávéházai között.

Kismandula Cukrászda

Kismandula Cukrászda

A Mandula cukrászdát 1986-ban nyitotta meg Csordás László és felesége. Az üzlet filozófiája: nemes alapanyagokból, rengeteg gyümölcs felhasználásával készített sütemények családias, vendégközpontú kiszolgálással. A Nagyerdei kis üzlet hamar a Debreceniek közkedvelt édesség-beszerzési forrásává, valamint a fiatalok kedvenc találkahelyévé vált. Az évek során a termelés megsokszorozódott, s mind korszerűbb gépek biztosították a Mandula színvonalat. A cukrászda lassan kinőtte magát, így 1999-ben került sor a belvárosi Kismandula cukrászda megnyitására, melyet már a szintén szakmabeli ifjabb Csordás László irányít.

Marcipán Kávézó-Cukrászda

Marcipán Kávézó-Cukrászda

A város szívében található a Marcipán kávézó-cukrászda, ahol a helyben készült sütemény- és főzött fagylalton kívül minden nap friss péksüteménnyel, széles körű tea-forró csokoládé és kávékülönlegességgel várjuk kedves vendégeinket egész évben.

Hirdetés
Mészáros Cukrászda Szombathely

Mészáros Cukrászda Szombathely

Jó érzés látni, hogy azok az apukák és anyukák, akik annak idején még gyerekként szüleik kezét fogva jöttek el a Mészáros Cukrászdába egy-egy sütemény vagy fagylalt kedvéért, most gyermekeiket hozzák el hozzánk. A Rákóczi utcai cukrászdánk polgári miliője az évek során mit sem változott, s az ízek is a régiek, s ennek már csak azért is így kell lennie, mert ma is a családi receptekre, a hagyományos technológiákra hagyatkozva dolgozunk.

Pixie Pie tortaműhely

Pixie Pie tortaműhely

Ha szeretnétek valami igazán különleges, egyedi ajándékkal meglepni szeretteiteket, forduljatok bizalommal hozzánk! Cserébe mi vállaljuk, hogy a lehető legtöbb figyelemmel, kreativitással és lelkesedéssel segítünk megvalósítani elképzeléseiteket, hogy igazi élmény legyen az ünnep. Tortáink kérhetőek marcipánnal, vagy cukormasszával burkolva, egyedi figuráinkat alapvetően marcipánból készítjük, melyekből szinte bármilyen forma elképzelhető. Tortabelsőink kizárólag természetes, kiváló alapanyagokból, a lehető legjobb minőségben készülnek, így a külcsín mellett a belbecsben sem fogtok csalódni.

Szent Korona Cukrászda

Szent Korona Cukrászda

A Szent Korona Cukrászda fagylaltjait és süteményeit már az egész országban ismerik, sőt külföldön is letette a névjegyét a három évtizede működő családi vállalkozás. Szervánszky László cukrászmester gyermekeivel és a mögöttük álló csapattal készítik különleges - ízben és színben egyaránt harmonizáló - fagylaltokat, finom és gyönyörű süteményeket, tortákat, házias jellegű pogácsákat, pitéket és lepényeket. A királyi választékhoz méltó az impozáns környezet is, ahol szívesen megállnak az átutazók, és az ország messzi tájairól is beillesztik programjukba a cukrászdalátogatást. Jó parkolási lehetőséggel rendelkezünk a város szívében, valamint a tágas belső tér mellett a hangulatos kerthelyiség is a betérő vendégeink kényelmét szolgálja. A hely 2005-ben megkapta az év cukrászdája címet.

Virág Cukrászda

Virág Cukrászda

Immár fogalommá vált az elnevezés. Aki egyszer kipróbálta, vissza fog térni ide a Klauzál térre, ahol napernyők, virágok, hűsítő fagylaltcsodák várják a vendégeket. Szerelmespároknak ideális randevúhelyszín. Nyári estéken zene szól, és romantikus gyertyafény teszi meghitté az együttlétet. A neobarokk cukrászda, az Új-Zsótér-ház földszintjén található. Odabenn kis, kerek asztalok mellett faragott székek állnak, aranykeretes tükrei, falstukkói és herendi porcelán kávéfőzője a múltat idézi. Halk zongoraszó csalogat kellemes együttlétre, kávéra vagy forró csokira.

Zazzi cukrászda és kávézó

Zazzi cukrászda és kávézó

A Zazzi cukrászda 2005 óta üzemel. Alapítói Csanda Zsófia, Dr. Erdős Melinda és Varga Margit. Cukrászdánk különlegességei a francia ihletésű sütemények, a macaron, a gyümölcs-, csokoládé- és karamellhabok, melyek Magyarországon ritkaságnak számítanak. Ezek mellett azonban a házias sütemények és a hagyományos magyar cukrásztermékek - Dobos-torta, krémes, Eszterházy-torta, lúdláb stb. - is megtalálhatók választékunkban. Egyedi igények szerint készítünk tortákat esküvőkre és más rendezvényekre is.

Tuti menü