Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marcipán készítők, rendelhető termékek képes leírás - Marcipán.tlap.hu
részletek »

Marcipán készítők, rendelhető termékek - Marcipán.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: marcipan.tlap.hu » Marcipán készítők, rendelhető termékek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bori Marcipán

Bori Marcipán

A Bori Marcipán története 1996-ig nyúlik vissza. Viszonteladással foglalkoztak és nagykereskedésektől vásároltak, többek között az igen híres Szamos Marcipántól. A piac egyre nagyobb lett és 1998-ban elkezdtek saját gyártású marcipánfigurákkal kereskedni. A Bori Marcipán teljes termékportfólióját a marcipánfigura és virág termékcsalád jelentik. A magyar marcipánpiac változó szezonalitást mutat, mivel nyáron az esküvők miatt megnő a virágok iránti kereslet, de ez kiegyenlítődik, mert az aktuális figurák (Mikulás, karácsonyfa) fogyasztása jelentősen megnő télen.

Ildi and Company

Ildi and Company

Honlapomon az általam és munkatársaim által kézzel készített marcipánkölteményekből látható szerény ízelítő. Minden általunk készített figura és dísz egyedileg és teljes egészében ehető alapanyagokból készül. Cégünk teljes egészében manufakturálisan készíti termékeit, ipari módszerekkel nem készítünk semmit. Szinte bármilyen marcipánból kiformázható dísz elkészítését vállaljuk, amelyből a honlap bal oldali menüjében található egy átfogó válogatás.

Királyi Marcipán

Királyi Marcipán

Érdekes módon a régebben készült szakácskönyvekben a csemege neve többféle formában is előfordul. Nevezik marcapántnak, marcepannak és marcephantnak is. Kugler Géza híressé vált, 'Nagy háziczukrászat' című könyve szerint, a marcipánt Szent Márton-kenyérnek és marcafánknak is nevezték. Ez a rengeteg név persze ugyanazt a finomságot takarja.... Érdemes a név mögé tekintve megvizsgálni ezt a csemegét, ami mindamellett, hogy nagyon fínom, roppant egészséges is.

Marcipán tortadíszek készítése - PRO-FIGURA 2010.

Marcipán tortadíszek készítése - PRO-FIGURA 2010.

Cégünk története csupán az elmúlt 16-17 esztendőre tekint vissza. Az 1995-ben alakult, majd 1997-ben kisebb átszerveződés után már családi vállalkozásként tovább működő Pro-Figura Marcipán Kft., 2010-től PRO-FIGURA 2010. Kft. marcipán tortadíszek készítésével és értékesítésével foglalkozik. Termékeink között épp úgy megtalálhatóak a marcipán virágok, levelek, feliratozott táblák, esküvői díszek, mint a különböző mese-, és állatfigurák. Közös jellemzőjük, hogy az alapanyag kivételével kizárólag kézimunkával készülnek. Ezáltal igyekszünk biztosítani, hogy minél igényesebben, minél magasabb színvonalon állítsuk elő termékeinket. Folyamatosan gondot fordítunk a termelés körülményeinek javítására, a jó gyártási és higiéniai gyakorlat szabályainak alkalmazására. 2002. évben bevezettük a HACCP-rendszert, ami újabb komoly lépés a minőségbiztosítás területén. Virágaink, figuráink közkedvelt díszítőelemei a különböző tortáknak, cukrásztermékeknek, de önálló tréfás, kedves ajándékként is megállják helyüket. Így megtalálhatók cukrászműhelyekben, cukrászüzletekben éppúgy, mint a nagykereskedelmi áruházak polcain ...

Szamos Marcipán

Szamos Marcipán

Csemegemarcipánból készült, természetes színezékkel festett figurák, amelyek alkalmasak tortadíszítésre és ajándékozásra. Kínálatunk: mesefigurák, Disney figurák, Flintstones figurák, ünnepi figurák. Díszítőmarcipánból készült virágok, amelyek alkalmasak tortadíszítésre és ajándékozásra. Kínálatunk: rózsa, liliom, barackvirág, apróvirág, levél.

Tuti menü