Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marcipán múzeumok képes leírás - Marcipán.tlap.hu
részletek »

Marcipán múzeumok - Marcipán.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: marcipan.tlap.hu » Marcipán múzeumok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Az egri Marcipán Múzeumban jártam

Az egri Marcipán Múzeumban jártam

Mivel nem találtam az egri Marcipán Múzeumról semmiféle arcra mosolyt varázsoló tudósítást jelen oldalon, arra gondoltam közlök néhány figyelem felkeltő fotót, illetve egy rövidke videó anyaggal hintek rá virtuális porcukrot azon kedves érdeklődőknek, akik -mint jómagam- Kopcsik Lajos cukrászművész hihetetlen szépségű alkotásait csillámló szemekkel vágyják megtekinteni újra és újra.

Kopcsik Marcipánia - Eger

Kopcsik Marcipánia - Eger

Cukormáz és marcipáncsodák, a cukrászművészet remekei fogadják a betérőt az egri marcipán múzeumban. Minden tárgy Kopcsik Lajos Oscar- és Venesz-díjas, olimpiai- és világbajnok mestercukrász műve. A világon egyedülálló alkotás a barokk szoba, melynek a legapróbb részlete is cukor és marcipán. Ámulatba ejtő, gyönyörű! Látnotok kell!

Marcipán Múzeum Keszthely - Legyen vendégünk a Marcipán Múzeumban

Marcipán Múzeum Keszthely - Legyen vendégünk a Marcipán Múzeumban

Legyen vendégünk a Marcipán Múzeumban! Marcipán Múzeum és Cukrászda Keszthelyen, a Festetics Kastély közvetlen közelében, a Kastély tornyával szemben lévő mellékutcában található.A szép épület első felét a családias hangulatu cukrászda foglaja el, ahol saját készítésű könnyű, tejszínes tortákat, házias süteményeket kínálunk vendégeinknek, de lehet itt kapni kávé-és fagylaltspecialitásokat, marcipán desszerteket,és figurákat, széles választékban.A cukrászda mögött van a Marcipán Múzeum, amely egy állandó cukrászati kiállítás, ahol 50 m2-en 20 vitrinben mintegy 100 marcipánból készített díszmunka található, amelyek itt készültek, főként a cégtulajdonos, Simonfai Jenő, és felesége, Ágnes művei.

Múzeum Cukrászda - Szentendre

Múzeum Cukrászda - Szentendre

Szentendrén, a Dumtsa Jenő u. 14-ben 2003-ban nyitotta meg kapuit cukrászdánk, mely a város életének egyik fontos központja és nevezetessége. A földszinti nagyterem pultjaiból kapható finomságaink: sütemények, bonbonok, torták helyben fogyaszthatók, de természetesen szívesen becsomagoljuk elvitelre is. Szalonunkban időszakos képzőművészeti kiállításokat rendezünk. Az emeleti nagyterem nagyobb családi, vállalati rendezvények színtere is lehet, de rendszeresen tartunk itt irodalmi, zenei délutánokat, esteket is ... Telefon: +36 (26) 310-545 Fax: +36 (26) 505-553 - Nyitva tartás: Télen: 9.00-19.00 - Nyáron H-V: 9.00-20.00 ...

Szabó Marcipán Múzeum, Pécs - Tradíció és minőség

Szabó Marcipán Múzeum, Pécs - Tradíció és minőség

Szabó Károly cukrászmesternek és marcipánművésznek a szentendrei után ez a második múzeuma. A Magyar-osztrák cukrászkiállításon a szakma magasiskoláját képviselő édes szobrok láthatók. Huszonnégy portré idézi a történelem nagyjait Árpád fejedelemtől, Zita királynéig. Valódi különlegesség a hortobágyi ménes, az esküvői hintó négy lóval, de van itt jó néhány kaktusz is. A kézművesség másik válfaját idézik apárnák, kalocsai csipkék, gobleinek, de láthatók mesejelenetek is. És természetesen vásárolni is lehet a kézzel készült desszertekből ... Belépőjegy: diákoknak és nyugdíjasoknak kedvezménnyel - Cím: Pécs, Király utca 8. - Telefonszám: 72/225-453 - Nyitva tartás: H-V 10-18 - Megközelítés: GPS koordináták: 46.076979 / 18.233786 ... Szabó Marcipán Múzeum, Pécs: Tradíció és minőség!

Szamos Marcipán Mesegaléria, Kőszeg - A Jurisics vár termeiben

Szamos Marcipán Mesegaléria, Kőszeg - A Jurisics vár termeiben

Szamos Marcipán Mesegaléria, Kőszeg - Több, mint egy évtizede nyílt meg a Szamos Marcipán Mesegaléria. A Jurisics vár Elővára szépen felújított földszinti termeiben a régi és a mai meseirodalom kedvelt alakjai szinte életre kelnek - marcipán szobrok és jelenetek formájában. Látható itt Pöttöm Panna, a tücsök és a hangya, az aranyszőrű bárány, Lúdas Matyi, Csipkerózsika és sorolhatnánk még sokáig ...

Tuti menü